Δείτε παρακάτω την αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:
«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:
Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97
Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 »Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.