Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία θέλουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει συμφωνήσει για την επόμενη τριετία, μειώνοντας κατά 30% τις δικές του απαιτήσεις, έχοντας κατά 30% μειωμένο μπάτζετ.
Αυτόματα είναι αυτός που θα κάνει το κουμάντο (ο Ζοτς είναι) κι εκείνος που θα αποφασίσει πώς θα κατανεμηθούν τα χρήματα.
Μπορεί, αλήθεια, να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα και να στερήσει από τον Ολυμπιακό την επάνοδο ενός παίκτη ο οποίος θα γίνει ο… ηγέτης μετά τους ηγέτες;
Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: τόσο πριν από τη συμφωνία του σέρβου προπονητή όσο και μετά, η Φενέρ έχει το πάνω χέρι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.