Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουλβς

Έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουλβς

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Γουέστ Χαμ και έπιασε στην 5η θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τρίποντο συνδύασε την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση η Γουλβς, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ να κερδίζει εκτός έδρας με 2-0 την Γουέστ Χαμ και να πιάνει στην 5η θέση την Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με τη νίκη που πέτυχε στο Λονδίνο έφτασε τους 46 πόντους και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ, έπιασε τους Κόκκινους Διαβόλους στην 5η θέση. Μια θέση, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League, εάν βεβαίως ισχύει η τιμωρία που έχει επιβληθεί από την UEFA στη Σίτι.

Πρωταγωνιστής για την Γουλβς ήταν ο Αντάμα Τραορέ, ο οποίος μπήκε στο 64’ στο παιχνίδι και άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Στο 73’ ο θηριώδης Ισπανός έβγαλε την μπαλιά από δεξιά, η άμυνα της Γουέστ Χαμ πιάστηκε στον ύπνο και ο Χιμένες με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 84’ ο Τραορέ έσπασε την μπάλα δεξιά στον Ντόχερτι, αυτός έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Νέτο με τρομερό σουτ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Φαμπιάνσκι για το 2-0. Μια νίκη, που κρατάει ζωντανό το όνειρο της Γουλβς για το Champions League.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την 17η Μπόρνμουθ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ η Αστον Βίλα που είναι στην 19η θέση έχει 26 πόντους.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Νόουμπλ, Αντόνιο, Άντερσον (67’ Λανσίνι), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (81’ Γιαρμολένκο), Μπόουεν, Ενγκάκια (81’ Φρέντερικς)

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Γιόνι (90’ Βινιάγρε), Κόαντι, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Σάις, Νέβες, Ντεντόνκερ (64’ Τραορέ), Χιμένες (90+2′ Γκιμπς Γουάιτ), Ζότα (64’ Νέτο)

Only in

Ποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 1.000 ευρώ

Όσοι πιαστούν στην ψηφιακή παγίδα θα κληθούν να πληρώσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με διπλασιασμό των προστίμων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024