Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας γνώριζε και συνέχισε να συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο

Π. Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας γνώριζε και συνέχισε να συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη λειτουργία παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑ

Θέση για τις αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» σχετικά με τη λειτουργία παρακράτους επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, πήρε και ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώβντας στον Alpha 98.9 ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε τις ευθύνες του ίδιου του κ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα τόνισε:

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας δείχνουν ότι υπάρχει μια παρακρατική, καθεστωτική κι επικίνδυνη σειρά πρακτικών και λογικών που χρησιμοποιήθηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι προφανές ότι όλο αυτό το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται είναι η κορυφή ενός «παγόβουνου» για το οποίο χθες ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση. Τι αποκαλύπτει όμως η θέση που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ; Αποκαλύπτει ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά ο κ. Τσίπρας την υπόθεση.

Επομένως πρέπει σήμερα να τοποθετηθεί για την υπόθεση αυτή και να πει για ποιο λόγο, ενώ ήξερε τι έκανε ο κ. Καμμένος και οι υπόλοιποι, συνέχισε να συγκυβερνά μαζί του. Και είναι προφανές επίσης ότι, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και με αφορμή τη συζήτηση για ενδεχόμενη προανακριτική πριν από ένα χρόνο περίπου, εμείς πιστεύουμε πως ό,τι φαίνεται είναι η κορυφή ενός «παγόβουνου» και από κάτω θα δούμε πολλά να έρχονται στην επιφάνεια όσο περνάει ο καιρός.

Επομένως, η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της και σε αυτό θα πρέπει να στηρίξουμε τους θεσμούς που θα φτάσουν ως το τέλος την υπόθεση, η οποία θα αποκαταστήσει, εφόσον ολοκληρωθεί με το σωστό τρόπο, το αίσθημα δικαίου το οποίο πρέπει να νιώσει κάθε Έλληνας πολίτης.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024