Τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια περί ευνοϊκής μεταχείρισης της Ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Πιο συγκεκριμένα, ο γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ δήλωσε τα εξής:
«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο τέλος μιλάμε μόνο για τους διαιτητές κι έτσι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι η νίκη αυτή μας άξιζε. Ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του κι εγώ οφείλω να το σεβαστώ και να σκέφτομαι μόνο όσα κάναμε.
Ήταν μία δίκαιη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Παίζαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, έτσι όπως περιπλέχθηκαν τα πράγματα τα τελευταία 10-15 λεπτά. Κρατάω όμως την προσπάθεια, την ένταση και τη νοοτροπία που είχαμε από την αρχή» δήλωσε ο Ζιντάν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.