Έρχεται ήπιος καύσωνας από την Τρίτη – Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος
Αίθριος θα είναι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα από την ερχόμενη Τρίτη, 30 Ιουνίου, αναμένεται ένας ήπιος καύσωνας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο
Αίθριος θα είναι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα από την ερχόμενη Τρίτη, 30 Ιουνίου, αναμένεται ένας ήπιος καύσωνας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.
Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, από την Τρίτη μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας που έρχεται, ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με τον υδράργυρο να σημειώνει σημαντική άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και να φτάνει στα επίπεδα ήπιου καύσωνα. Αυτό σημαίνει ότι οι μέγιστες θερμοκρασίες στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της πεδινής ηπειρωτικής χώρας θα φτάσουν τους 36-37°C και πιθανόν τοπικά ακόμη και τους 38°C.
Ζέστη στην Αθήνα
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, οι συνθήκες θα είναι καθαρά καλοκαιρινές και στην περιοχή της Αττικής με τη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης της Αθήνας να είναι πολύ ανεβασμένη. Οι μέγιστες τιμές του υδραργύρου στις επόμενες ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:
Δευτέρα : 34-35°C
Τρίτη : 37°C
Τετάρτη : 36-37°C
Πέμπτη : 36°C
Πολλή ζέστη και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας
Εκτός της Αττικής, αρκετή ζέστη θα επικρατήσει και σε ευπαθή στη ζέστη τμήματα της πεδινής ηπειρωτικής χώρας, όπως για παράδειγμα:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας