Για ένα ημίχρονο η Μπούργος το πάλεψε. Και με το παραπάνω. Τι να το κάνεις όμως; Όταν ανέβασε στροφές η Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα για την έκπληξη του Final 12 της Liga Endesa, με τους Καταλανούς να επικρατούν στον πρώτο ημιτελικό με 98-84 και να παίρνουν το εισιτήριο τον μεγάλο τελικό.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπασκόνια και Βαλένθια, με την ομάδα του Πέσιτς να διεκδικεί την κούπα του πρωταθλητή Ισπανίας και να έχει πολλές ελπίδες να σηκώσει και πάλι το τρόπαιο μετά από έξι χρόνια!
Η Μπούργος ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο όταν και το ματς έφτασε στο 43-41. Από εκεί και έπειτα οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, ο Μίροτις βρήκε συμπαραστάτη τον Κούριτς και το ματς ήταν τυπική διαδικασία μέχρι το τέλος.
Κορυφαίος για τους νικητές και πάλι ο Νίκολα Μίροτιτς με 18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κούριτς με 16 πόντους και κρίσιμα τρίποντα αλλά και ο Κλαβέρ με 10.
Οταν μπήκε στο κλίμα του αγώνα ο Τόμας Ερτέλ έφτασε τους 11 πόντους και τις 11 ασίστ, ενώ από την Μπούργκος, οι Μπενίτε με 16 πόντους και Αγκιλάρ με 13 πόντους ήταν αυτοί που προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!