Τελευταία εκπομπή η σημερινή για τον σεφ Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας.
Ο σεφ δάκρυσε όταν η παρουσιάστρια του “Πρωινού” θέλησε να τον κάνει μια μεγάλη αγκαλιά μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.
Συμβολικά μάλιστα η ίδια η Φαίη Σκορδά έκλέισε τα φώτα της κουζίνας του λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα.
Δείτε το απόσπασμα
Το συγκινητικό φινάλε
Η Φαίη Σκορδά ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για το ερχόμενο φθινόπωρο. Ιδιαίτερα συγκινημένη στο φινάλε, η παρουσιάστρια κοίταξε την κάμερα και είπε:
«Το Πρωινό δεν είναι δουλειά ενός. Το Πρωινό είναι δουλειά μας. Και όλοι μαζί θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι»!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας