Αμβούργο : Πρώτο φαβορί ο Γραμμόζης
Ο Ελληνας προπονητής είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αμβούργου.
Παρελθόν από τον πάγκο του Αμβούργου αποτελεί ο Ντίτερ Χέκινγκ, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον 55χρονο τεχνικό.
Ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να ανεβάσει το Αμβούργο στην Bundesliga και οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, αφού η διοίκηση της ομάδας που εδρεύει στον γερμανικό Βορρά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του Χέκινγκ.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα φαβορί για να αντικαταστήσει τον 55χρονο προπονητή είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο της Ντάρμσταντ.
Οι «λιμανίσιοι» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον 41χρονο τεχνικό και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επέλθει συμφωνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ατζέντης του Γραμμόζη είναι ο Τις Μπλίμαϊστερ, που εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες του Αμβούργου.
Γράψτε το σχόλιο σας…
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»
- «Γαλάζια» στελέχη: Το «Μητσοτάκης ή χάος» καίει τη συνταγματική αναθεώρηση
- Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου – Σε ισχύ από τις 16:00
- Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

