Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing επειδή πήγε για προπόνηση με ισχυρούς ανέμους

Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing επειδή πήγε για προπόνηση με ισχυρούς ανέμους

Το λιμεναρχείο Ραφήνας επέβαλε πρόστιμο στη Σοφία Κουκουζέλη επειδή έκανε προπόνηση στην παραλία Άγιος Σπυρίδωνας Αρτέμιδας.

Πρόστιμο στην πρωταθλήτρια windsurfing Σοφία Κουκουζέλη επέβαλε το λιμεναρχείο Ραφήνας, επειδή έκανε προπόνηση στην Αρτέμιδα ενώ έπνεαν άνεμοι 6 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το rpn.gr, στην έκθεση βεβαίωσης παράβασης αναφέρεται πως έκανε χρήση ιστιοσανίδας στην παραλία Άγιος Σπυρίδωνας Αρτέμιδας ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και άνεμοι άνω των 6 μποφόρ.

Το πρόστιμο δημοσιοποίησε η Σοφία Κουκουζέλη σε ανάρτηση στο Facebook, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει αλλάξει κάτι από τον νόμο του 2018 και πως «πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP».

«Με αφορμή το «ραβασάκι» που παρέλαβα σήμερα από το λιμενικό και την επίσκεψή μου στο λιμεναρχείο, να ενημερώσω όσους αναρωτιούνται εάν έχει αλλάξει κάτι στο νόμο πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ισχύει ότι ψηφίστηκε το 2017/2018: πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP. Μοναδικό έγκυρο προγνωστικό σύστημα η ΕΜΥ. Δεν έχει σημασία εάν η πρόγνωση δε βγει, αν δίνει 6 στάμπα φορτώνετε», ανέφερε η ίδια.

Ολόκληρο το μήνυμα της Σοφίας Κουκουζέλη:

Sports in

Μπαρτζώκας –Αταμάν: Τα καλύτερα έρχονται!

Ο Μπαρτζώκας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό. Ο Αταμάν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Και οι μάχες των δύο θα συνεχιστούν...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024