Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Πέραμα το βράδυ του Σαββάτου.
Οι φλόγες καίνε δασική έκταση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν και σπίτια, τα οποία για την ώρα δεν κινδυνεύουν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα.
Ήδη στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες, με 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 #πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.