Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάν’το για τη γειτονιά σου

Κάν’το για τη γειτονιά σου

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΔΕΛΤΑ για τους νέους

Όραμα. Αυτό που χρειάζεται για να γίνει πραγματικότητα, κάθε σκέψη, σχέδιο ή ιδέα. Μέσα από πληθώρα πρωτοβουλιών, το ελληνικό επιχειρείν, αποδεικνύει καθημερινά ότι σε κάθε του βήμα, επιχειρηματικό, αναπτυξιακό, οικονομικό, αφουγκράζεται την κοινωνία, επιστρέφει σ’ αυτή. Είναι ακόμη πιο αισιόδοξο το γεγονός ότι η παρούσα υγιειονομική κρίση όχι μόνο δεν έκαμψε αυτή την τάση, αντίθετα την ανέδειξε και την ενίσχυσε σε πρωτοφανή βαθμό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η συνεργασία του MILKO της ΔΕΛΤΑ με τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Μια συνέργεια που είναι σταθερή καθώς διαρκεί χρόνια, απευθύνεται στη νέα γενιά, μιλάει τη γλώσσα της μέσα από έναν κορυφαίο αθλητή που τους εμπνέει, διερευνά τις ανάγκες της και απαντά με πράξεις. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάν’το για τη γειτονιά σου», το MILKO με την ορμή του Γιάννη Αντετοκούμπο, ζητά από τους νέους να υποδείξουν γήπεδα μπάσκετ που θα ήθελαν να ανακατασκευαστούν από τη ΔΕΛΤΑ και να τους επιστραφούν λειτουργικά και σύγχρονα για να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια.

Αντιλαμβανόμενη, μάλιστα, η εταιρία, το γεγονός ότι οι περιορισμοί των αποστάσεων ασφαλείας στέρησαν από τους νέους τόσο τη δυνατότητα της κοινωνικοποίησης όσο και της συναναστροφής, συγκρότησε ένα πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη συμμετοχή αλλά και την εμπειρία της άθλησης και της συνεργασίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος, πρόσφατα, ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας και παραδόθηκε στους νέους της περιοχής με την υπόσχεση ότι το Πρόγραμμα συνεχίζεται και την ελπίδα να συνεχίσουν οι έφηβοι να συμμετέχουν και να υποδεικνύουν αθλητικές εγκαταστάσεις που χρήζουν φροντίδας και αναβάθμισης.

Δείτε το γήπεδο όπως ήταν πριν

και μετά

Sports in

Τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν από την ΕΠΟ την τιμωρία της!

Ο λόγος που οι τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν σε αυτό το σημείο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024