Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντε Γιονγκ
Έτοιμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα είναι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, αφού ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Το «πράσινο» φως από το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα έλαβε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στο δεξί πέλμα.
Ο Ολλανδός άσος των «μπλαουγκράνα» είναι για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τις 21 Ιουνίου και στον πρώτο αγώνα μετά την επανέναρξη κόντρα στη Μαγιόρκα, όπου αναγκάστηκε να αντικατασταθεί. Μαζί με τον 23χρονο μέσο, επέστρεψε και ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο, ο οποίος περνάει τις τελευταίες του εβδομάδες στην Βαρκελώνη, έχοντας ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Γιουβέντους.
Ο Ντε Γιόνγκ διανύει την πρώτη του σεζόν στην Καταλονία, έχοντας αποκτηθεί από τον Άγιαξ, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ολλανδός έχει αγωνιστεί 38 φορές με τα «μπλαουγκράνα» τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.