Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Gigi Hadid  είναι έγκυος και πρόσφατα έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ αποκάλυψε γιατί έχει επιλέξει να διατηρήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Gigi Hadid βιώνει μια όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ζέιν Μάλικ.

Το 25χρονο μοντέλο επιβεβαίωσε ότι περιμένει παιδί με τον σύντροφό της, τον Απρίλιο και χάρισε στους θαυμαστές της μια ματιά της κοιλιάς της κατά την διάρκεια ενός βίντεο στο Instagram Live.

Στο αγρόκτημα της μητέρας της στην Πενσυλβάνια όπου βρίσκεται σε κατ’ οίκον αυτοαπομόνωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Gigi Hadid εξήγησε πώς μπόρεσε να κρύψει ότι είναι σε ενδιαφέρουσα κάτω από τα φαρδιά ρούχα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα σε πρόσφατο live στο Instagram, μια θαυμάστριά της που είναι και εκείνη έγκυος, ρώτησε τηn Gigi Hadid πώς και δεν έχει ακόμα φουσκώσει η κοιλιά της, με το μοντέλο να απαντάει χαριτολογώντας ότι «κρύβει» την κοιλιά της με μεγάλη φόρμα.

Μερικοί ωστόσο αμφισβήτησαν ακόμη και την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι ίσως να μην είναι πραγματική, με την Gigi Hadid να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της λέγοντας πως θα μοιραστεί στιγμιότυπα όταν το νιώσει.

Φαίνεται λοιπόν πως η στιγμή έφτασε κι έτσι σε live, του περιοδικού V Magazine για το πρότζεκτ με τίτλο Gigi Journal Part II, το 25χρονο μοντέλο έκανε την «αποκάλυψη».

Φορώντας ένα ξεκούμπωτο στην κοιλιά πουκάμισο όχι μόνο χάρισε ένα γλυκό στιγμιότυπο στους followers της, αλλά εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν εμφάνιζε την κοιλιά της.

Ήταν γιατί, όπως είπε, ήθελε οι φίλοι της να μην ασχολούνται με την εγκυμοσύνη της αλλά με την πανδημία του κοροναϊού και το κίνημα Black Lives Matter.