
«Μίνι Καύσωνας» : Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει στην σκηνή με έναν θεατρικό μονόλογο
Μετά την ανακοίνωση της γενναίας απόφασής της ότι σταματάει το τραγούδι λόγω προβλήματος με τη φωνή της, η Χάρις Αλεξίου ανεβαίνει αυτήν τη φορά στο θεατρικό σανίδι με αφορμή το θεατρικό αφήγημα «Μεταμφίεση»
Από τον Οκτώβριο, η Χάρις Αλεξίου ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για περιορισμένες παραστάσεις.
Λίγο καιρό αφού η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανακοίνωση ότι εγκαταλείπει οριστικά το πάλκο, γιατί η φωνή της δεν είναι πια αυτή που ήθελε, έρχεται η είδηση της μεγάλης αλλά και εντελώς διαφορετικής επιστροφής της μπροστά από τα φώτα των προβολέων.
Συγκεκριμένα η Χάρις Αλεξίου, με αφορμή το θεατρικό αφήγημα «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και απευθύνεται στο κοινό μέσα από τη θεατρική πράξη.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Χάρις Αλεξίου θα μοιραστεί μαζί μας τη ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκας. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα θα ανοίξει μπροστά μας όλα της τα χαρτιά, εξηγώντας μας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της. Σε μία διαρκή μεταμόρφωση. Για να μπορέσει να συνεχίσει.
Η ηρωίδα κάνει τον απολογισμό της ακροβατώντας επιδέξια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ειλικρίνειας και παραπλάνησης, κωμικότητας και άκρως τραγικής μοναξιάς. Καθώς μιλά και ακούει τη φωνή της αιχμαλωτίζεται κι η ίδια στον ιστό της σαγηνευτικής της αφήγησης.
Όλα είναι πάντα αλλιώς, και η ίδια είναι πάντα μια άλλη.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο
- Μύλος στο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος κατά Δούκα: Χρήση «επιχειρημάτων» της Ομάδας Αλήθειας
- Πλήγμα στη Φενέρ για τη μάχη της πρωτιάς με τον Ολυμπιακό: Χάνει τον ΜακΚόλουμ
- Μπανγκόκ: Άνδρας δίνει μάχη για να παραμείνει όρθιος σε πισίνα τη στιγμή του φονικού σεισμού
- Χανάμι: Η εποχή των ανθέων κερασιάς στην Ιαπωνία ξεκίνησε με την εμφάνιση των πρώτων σάκουρα στο Τόκιο
- Το παρασκήνιο της παραπομπής Μπατζελή
- Επιτέλους λύση για το ευρωπαϊκό ρομπότ που θα αναχωρούσε για Άρη αλλά κόλλησε στη Γη