Βίντεο με την παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε αρτοποιίο στο Αγρίνιο που ανήκει σε φερόμενο ως βιαστή, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Το βίντεο ανέβασε το στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γ. Καλαϊτζίδης και το οποίο αναφέρει ότι ήρθε η ώρα να καθίσει στο πραγματικό εδώλιο, αυτό της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Στην ανάρτηση περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία του «στόχου» της «παρέμβασης» του Ρουβίκωνα αλλά και βίντεο από αυτή.  Στο κατάστημα προκλήθηκε ένταση, ο επαγγελματίας μάλιστα χαστουκίστηκε . Στο σημείο μάλιστα έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος. Ο Ρουβίκωνας μάλιστα υποστηρίζει πως “πως μία υπάλληλος του αρτοποιείου τράβηξε μαχαίρι σε συντρόφους/σες που την αφόπλισαν”.

στις αρχές του Ιουλίου κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μεσολογγίου δυο άνδρες από το Αγρίνιο με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της ασέλγειας.

Επρόκειτο για τον πατέρα μιας ανήλικης και τον επαγγελματία, που συνελήφθησαν στις 23 Ιουλίου του 2019 μετά από την καταγγελία μιας γυναίκας ότι οι συχνές επισκέψεις της ανήλικης, που συνοδευόταν από τον πατέρα της, στην επιχείρηση του δευτέρου κατηγορούμενου δεν ήταν αθώες.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο πατέρας εξέδιδε την κόρη του στον επαγγελματία ο οποίος έδινε χρήματα και τρόφιμα από το κατάστημά του. Έτσι η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε τους δυο άνδρες ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε σε ιατροδικαστή στην Πάτρα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει και βιασμός όπως είχε καταγγείλει η ίδια.

Μετά τις απολογίες των δύο άνδρων στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Αγρίνιου αποφασίστηκε η προφυλάκιση του πατέρα ενώ ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Ομόφωνα κρίθηκαν και οι δυο ένοχοι, για μαστροπεία και ασέλγεια αντίστοιχα, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Ειδικότερα 10 χρόνια πρόσκαιρη κάθειρξη, με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, επιβλήθηκε στον πατέρα και τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον επαγγελματία.

Δείτε το βίντεο: