Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν με τον Τσάβι Ρόκα να «τρέχει» τις υποθέσεις του τριφυλλιού. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής λοιπόν προχωράει το πλάνο και όλα δείχνουν ότι η επόμενη μεταγραφική κίνηση των πράσινων θα είναι ο Αντόνιο Ξαβιέ.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ παίζει σήμερα αγώνα παραμονής στην πορτογαλική λίγκα με την Τοντέλα κι εφόσον ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Αυτό σημαίνει πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετασεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Έτσι μαζί με τον Αϊτόρ και τον Χατζηγιοβάνη θα αποτελούν τα εξτρέμ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.