Ο Σεμπάστιαν Χένες έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στο γερμανικό ποδόσφαιρο, μέσα από τα κατορθώματά του.
Μπορεί να μην έχει αναλάβει πρώτη ομάδα, ωστόσο μετράει πολλές επιτυχίες στον πάγκο των δεύτερων ομάδων της Μπάγερν και της Λειψίας.
Μέσα από αυτά, η Χοφεχάιμ του δίνει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην Bundesliga.
Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Αλεξάντερ Ρόσεν, ο 38χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τα ταλέντα που έχει εντοπίσει αλλά και η φιλοσοφία του, έκαναν τους «μπλε» να πειστούν και να τον εμπιστευτούν για τύχες της ομάδας.
Ο Γερμανός προπονητής ήταν για δύο χρόνια στην Λειψία προτού μεταβεί στην Μπάγερν Μονάχου το 2016.
Εκεί, ανέλαβε αρχικά την Κ19 και στην συνέχεια την δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Γερμανίας.
Αναλυτικά τα λόγια του Ρόσεν: «Ο Σεμπάστιαν έχει αποδείξει πως μπορεί να μεταμορφώσει νέους παίκτες σε ένα δυναμικό ρόστερ και να αναπτυχθούν παράλληλα και μεμονωμένα.
Δουλεύει με μια επιθετική προσέγγιση που είναι όχι μόνο πόλος έλξης αλλά και πολύ επιτυχημένη».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.