Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο και επιστρέφει στο Περιστέρι μετά από έναν χρόνο.
Ο Αυστριακός τεχνικός επισημοποίησε το deal με τους Περιστεριώτες και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα του Περιστερίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης έναρξης συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια(2022) με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.
Ο Αυστριακός τεχνικός που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας μας επιστρέφει στο Περιστέρι με σκοπό να επαναφέρει τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει, στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Αγγελόπουλος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τον κ. Κάναντι για να ενημερώνεται για το θέμα της αποδέσμευσης του αλλά και για θέματα της ομάδας και με την λύση του συμβολαίου του το πρωί της Τετάρτης με τη Νυρεμβέργη, απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ομάδα μας ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Σε μια σύντομη δήλωσή του ο κ. Κάναντι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον Ατρόμητο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αγαπάω ιδιαίτερα αυτή την ομάδα, τους ανθρώπους στην Ελλάδα και τη φιλοσοφία αυτής της χώρας. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και θα πούμε περισσότερα την Παρασκευή από κοντά».
Ο προπονητής του Ατρομήτου θα βρεθεί την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή το απόγευμα στις 19.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο Θέατρο Πολιτών, όπως επίσης και του άμεσου συνεργάτη του αλλά και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Γιώργο Σπανό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.