Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ: Θέλει να αγοράσει τον Σάντσες

Ίντερ: Θέλει να αγοράσει τον Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό στην Ίντερ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτετν απέτυχε παταγωδώς… Στην Ίντερ ωστόσο ο Αλέξις Σάντσες έχει αναγεννηθεί και έχει πείσει τους ανθρώπους των «νερατζούρι» να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Γιουνάιτετν, ώστε να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο Χιλιανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» έως το 2022, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι γνωστό πως δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Ο 31χρονος έχει το μεγάλο συμβόλαιο των 400 χιλιάδων λιρών το μήνα στη Γιουνάιτεντ, η οποία σίγουρα θα ήθελε να το ξεφορτωθεί και να ανοίξει χώρο για κάποια προσθήκη.

Ο δανεισμός του Σάντσες με την Ίντερ λήγει στις 6 Αυγούστου, ωστόσο η Ίντερ φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει τις συζητήσεις για επέκταση του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα διαπραγματευτεί για την κανονική μεταγραφή του.

Only in

Πρωτοφανείς συνδικαλιστικές διώξεις σε καθηγητές καταγγέλλει η ΟΛΜΕ

Εκπαιδευτικοί διώκονται με απειλή απόλυσης για συνδικαλιστική δράση. Αν όντως απολυθούν θα είναι «η πρώτη φορά μετά τη χούντα που συμβαίνει σε δημόσιο σχολείο», καταγγέλλουν τα σωματεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024