Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Δεν ανανεώνει ο Τιάγκο με Μπάγερν

Οριστικό: Δεν ανανεώνει ο Τιάγκο με Μπάγερν

Ο Τιάγκο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και ο δρόμος είναι πλέον... ανοιχτός για την Λίβερπουλ

Το συμβόλαιο του Τιάγκο Αλκάνταρα με την Μπάγερν Μονάχου, τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για επέκταση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των «βαυαρών», Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο 29χρονος άσος δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη, φέρνει τον διεθνή χαφ στην έξοδο από τους πρωταθλητές Γερμανίας. Παράλληλα, ανοίγει ο «δρόμος» για την μετακίνηση του έμπειρου μέσου στην Λίβερπουλ, η οποία παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Στην Γερμανία, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται από το 2013, όταν αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ, θα αγωνιστεί στα τρία από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μέσα σε επτά χρόνια, ο Τιάγκο πήρε μέρος σε 231 παιχνίδια με την φανέλα της Μπάγερν, σκοράροντας 31 τέρματα και μοιράζοντας 37 ασίστ.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024