Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος : Αποκλειστικά βίντεο από πάρτι σε βίλες με απίστευτο συνωστισμό

Μύκονος : Αποκλειστικά βίντεο από πάρτι σε βίλες με απίστευτο συνωστισμό

Χαμός σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο, παρά τις απαγορεύσεις και τους αυστηρούς ελέγχους καθώς δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας από τον κοροναϊό

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση με τα πριβέ πάρτι στη Μύκονο, παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί και τους αυστηρούς ελέγχους. Την ίδια στιγμή που μπαρ στο νησί και σε όλη την Ελλάδα αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο λόγω έλλειψης πελατών, αλλά κι επειδή φοβούνται τα πρόστιμα καθώς δεν μπορούν να ελέγξουν τους όρθιους πελάτες, στις βίλες γίνεται στην κυριολεξία… χαμός.

Ούτε οι έφοδοι της Αστυνομίας πτοούν τους διοργανωτές πάρτι οι οποίοι βγάζουν χιλιάδες ευρώ από το ιδιαίτερα επικερδές σπορ. Γνωστοί αλλά και άγνωστοι επιχειρηματίες προσκαλούν μυστικά εκατοντάδες πολίτες σε πάρτι, ακόμη και μέρα μεσημέρι.

Τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το in.gr είναι από πάρτι που έγιναν τις προηγούμενες 2 – 3 ημέρες στη Μύκονο.

Διασκέδαση μέχρι πρωίας ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Σε ένα από αυτά τα πάρτι θαμώνες κρατούν αναμμένες δάδες και χορεύουν ξέφρενα.

Με ντι τζέι που έρχονται από το εξωτερικό, με εισιτήρια που φτάνουν ακόμη και τα 1.000 – 1.500 ευρώ και με άφθονα ποτά, τα πάρτι στη Μύκονο δεν μπορούν να σταματήσουν.

Ελεγχοι και συλλήψεις

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία προχωρά σε συνεχείς ελέγχους κι έχει ήδη συλλάβει τρία άτομα.

Ειδικότερα οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας. Σημειώνεται ότι στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, έξι σε μπιτς μπαρ και 13 σε νυχτερινά κέντρα.

Οι σαρωτικοί έλεγχοι που ξεκίνησαν στο νησί ενισχύθηκαν και από ένα κλιμάκιο αστυνομικών που αφίχθη στην Μύκονο αθόρυβα, με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το οποίο έπιασε αμέσως δουλειά, ελέγχοντας πολύ γνωστά μαγαζιά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως σε ένα και μόνο κατάστημα οι ελεγκτές πήγαν τρεις φορές σε διαφορετικές ώρες ενώ προγραμματισμένο πάρτι τελικά ακυρώθηκε.

Παράλληλα, χρησιμοποιούνται ακόμη και drones για να ελέγχουν που γίνονται πάρτι ενώ αστυνομικοί προφασίζονται τους πελάτες και πληρώνουν προσκλήσεις για να πάνε σε πάρτι.

Την ίδια στιγμή που στις βίλες του νησιού γίνεται πανικός και ο αριθμός των πάρτι είναι αδύνατον να διευκρινιστεί, στα σοκάκια της Μυκόνου η κατάσταση είναι ιδιαίτερα συγκεχυμένη.

Από τη μια υπάρχει κόσμος τις τελευταίες ημέρες που έχει επισκεφτεί το νησί, αλλά από την άλλη υπάρχει δυσκολία στον τρόπο διασκέδασης.

Ειδικά μετά τις απαγορεύσεις των ορθίων στα μπαρ αλλά και την τάση των πελατών να παίρνουν ποτά και να κάθονται στα σοκάκια έξω από τα καταστήματα.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024