Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Μισά λόγια» από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με μετανάστη στο Λιανοκλάδι

«Μισά λόγια» από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με μετανάστη στο Λιανοκλάδι

Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χωρίς να αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του τρένου ειδοποίησαν τις Αρχές για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού.

Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, ένας 48χρονος αλλοδαπός εξαναγκάστηκε να κατέβει από το τρένο επειδή οι συνεπιβάτες του νόμιζαν ότι είχε κοροναϊό.

Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζει πως ο επιβάτης δεν είχε εισιτήριο μέχρι τον τελικό του προορισμό.

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην αμαξοστοιχία 54 την Τρίτη 04/08, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι ο επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται: «Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά».

«Ο επιβάτης μετακινήθηκε, υπό την επιτήρηση του προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι» σημειώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υποστηρίζοντας πως στις περιπτώσεις που ο επιβάτης αρνείται την έκδοση εισιτηρίου, τότε ζητείται η παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απομάκρυνση του 48χρονου άνδρα από το τρένο, καθώς και το γεγονός ότι ο ελεγκτής τον ανάγκασε να καθίσει στο πάτωμα του βαγονιού μέχρι να φτάσει ο συρμός στο Λιανοκλάδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σταθμό του Λιανοκλαδίου περίμενε ασθενοφόρο να μεταφέρει ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στο νοσοκομείο, έπειτα από ενημέρωση που υπήρχε από το προσωπικό του τρένου, κάτι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024