Θετικός στον κοροναϊό έλληνας ποδοσφαιριστής: «Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα»
Μήνυμα στα «αδέλφια συνωμοσιολόγους», όπως γράφει χαρακτηριστικά, στέλνει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πανδραμαϊκού ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι προσβλήθηκε από κοροναϊό
Μήνυμα στα «αδέλφια συνωμοσιολόγους», όπως γράφει χαρακτηριστικά, στέλνει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πανδραμαϊκού ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι προσβλήθηκε από κοροναϊό.
Με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως «να προσέχετε όλοι γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν» έγραψε ο Δημήτρης Κονταξής, αναρτώντας και μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.
Κάλεσε, δε, όλους να μην αντιμετωπίζει κανείς όσους νοσούν με κοροναϊό ως λεπρούς γράφοντας πως «όλοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό αντιμετώπισαν μια γρίπη και όχι λέπρα».
«Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα. Θετικός λοιπόν. Ολα καλά, ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι, γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. ΥΓ. Ολοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, αντιμετώπισαν μία γρίπη και όχι λέπρα. Προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε. ΥΓ2. Ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο» αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.