Τρία κρούσματα κοροναϊού στη Μαρσέιγ
Στη σχετική ανακοίνωσή της δεν αναφέρεται κανένα από τα ονόματα όσων προσβλήθηκαν από τον ιό
Ο κοροναϊός συνεχίζει να καλπάζει. Τελευταίο θύμα είναι η Μαρσέιγ. Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου ανακοίνωσε ότι τρία μέλη της διαγνώστηκαν θετικά στον νέο COVID-19. Στη σχετική ανακοίνωσή της δεν αναφέρεται κανένα από τα ονόματα όσων προσβλήθηκαν από τον ιό.
Πλέον, όπως συμβαίνει πάντα, και οι τρεις μπήκαν σε καραντίνα και περιμένουν την απόφαση της Διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος για να μάθουν τι θα συμβεί την επόμενη Παρασκευή. Εκεί, όπου η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει τη Σεντ Ετιέν για την πρεμιέρα της Ligue 1 και υπάρχει πιθανότητα ο αγώνας να αναβληθεί.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442