Ο Μπάτμαν στο πλευρό των αστέγων
O Μπάτμαν γυρίζει τους δρόμους και μοιράζει φαγητό στους άστεγους στην πρωτεύουσα της Χιλής
Ένας άγνωστος που έχει μεταμφιεστεί σε Μπάτμαν τριγυρίζει στους δρόμους του Σαντιάγο και διανέμει φαγητό στους άστεγους, προσφέροντας παρηγοριά σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη, έπειτα από μήνες lockdown στην πρωτεύουσα της Χιλής.
Ο άνδρας που φοράει μια γυαλιστερή στολή του Μπάτμαν, την οποία συμπληρώνει με μια μάσκα κατά του νέου κοροναϊού, σύμφωνα με το ΑΠΕ μοιράζει τακτικά μερίδες με ζεστό φαγητό σε άστεγους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του Σαντιάγο.
Ο ίδιος προτιμά να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.
«Κοιτάξτε γύρω σας, δείτε εάν μπορεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο, λίγο φαγητό, ένα μικρό καταφύγιο, λόγια ενθάρρυνσης σε όσους τα έχουν ανάγκη», λέει ο άγνωστος άνδρας, προσθέτοντας πως η μεταμφίεσή του στοχεύει στο να προσφέρει καλή διάθεση και να ενώσει.
Σημειώνεται τέλος ότι η ανεργία έχει εκτοξευθεί στη Χιλή που βλέπει την οικονομία της να ρημάζει από τους περιορισμούς για τον νέο κοροναϊό, σε πάνω από 12%, καταρρίπτοντας ρεκόρ δεκαετίας.
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι


