Είναι, κακά τα ψέματα, σε εκπληκτική φόρμα και… τρομάζει με τις εμφανίσεις της. Τους πάντες.
Η Μπάγερν Μονάχου, με το 8-2 επί της Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό, έδειξε πως δεν αστειεύεται. Απέδειξε για μία ακόμη φορά πως οι Γερμανοί δεν λυπούνται κανέναν και δεν… καίγονται ιδιαίτερα για το fair play. Όσα γκολ μπορούν θα τα πετύχουν.
Το ίδιο έκαναν οι Βαυαροί με την Μπάρτσα. Σκόραραν 8 γκολ και είχαν ευκαιρίες για… άλλα τόσα! Με μία σαρωτική εμφάνιση έστειλαν το μήνυμα πως έχουν πάει στην Πορτογαλία για να κατακτήσουν το Champions League. Και αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το φαβορί.
Απόψε, βράδυ Τετάρτης (19/8), η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τη Λιόν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με φόντο την πρόκριση στον τελικό. Εκεί όπου περιμένει ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν.
Κανείς δεν ξέρει αν η Μπάγερν προκριθεί στον τελικό και αν καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά». Ένα είναι το σίγουρο όμως. Πως ό,τι και αν συμβεί, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν γράψει ήδη ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!
Με τα 8 γκολ που πέτυχε η ομάδα του Χάνσι Φλικ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, έφτασε συνολικά τα 39 τέρματα στο φετινό Champions League. Σε σύνολο 9 αγώνων. Αυτή η καταπληκτική επίδοση μεταφράζεται σε 4,3 γκολ ανά αγώνα!
Ανεπανάληπτο στατιστικό. Κυριολεκτικά. Διότι ποτέ ξανά στο παρελθόν μία ομάδα στο UCL δεν κατάφερε να φτάσει σε έναν τέτοιο μέσο όρο τερμάτων σε μία χρονιά. Είναι το απόλυτο ρεκόρ. Το οποίο κρατούσε η Παρί Σεν Ζερμέν από τη σεζόν 2017-18. Αλλά η φοβερή και τρομερή Μπάγερν Μονάχου, όχι απλά το έσπασε, αλλά το συνέτριψε!
Δείτε όλα τα γκολ της Μπάγερν φέτος στο Champions League:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.