ΕΟΦ: Αποσύρει δύο αντισηπτικά – Δείτε ποια είναι
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του «αντισηπτικού gel χεριών Μarise» και του «αντισηπτικού SGEL στιγμιαία απολύμανση», αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ)
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του «αντισηπτικού gel χεριών Μarise» και του «αντισηπτικού SGEL στιγμιαία απολύμανση», αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Τα προϊόντα διατίθενται ως βιοκτόνα, χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι εταιρίες MARISE, ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ και PIERIKI INVEST οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά.
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής
- Τσουκαλάς: «Καλούμε τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας για να φύγει η Δεξιά» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στην εξεταστική: Κάλεσαν τον Σκουρλέτη- 20 μέρες υπουργό- να μιλήσει για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συμβάλουμε στον ευτελισμό της επιτροπής»
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442