Δροσερό γλυκό: Γιαούρτι ζελέ
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
- Η Ουγγαρία δίνει άσυλο σε πρώην υφυπουργό της Πολωνίας - Σε βάρος του ισχύει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
- Ο Σεργκέι Λαβρόφ υπαινίχθηκε έναν από τους όρους λήξης του πολέμου με την Ουκρανία
- Πώς η υπόθεση Πελικό έδωσε άλλες διαστάσεις στη σεξουαλική βία
- Η Κριστίνα Αγκιλέρα κάνει επίδειξη στήθους καθώς κλείνει τα 44 της με topless «κοστούμι γενεθλίων»
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλάκια μέλι
800 ml νερό
Κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε 200 ml καυτό νερό, ρίχνετε το μέλι και αδειάζετε μέσα τα δύο φακελάκια ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το μέλι.
2. Ρίχνετε και τα άλλα 200 ml νερού, αυτή τη φορά πρέπει να είναι παγωμένο, και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
3. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή σε ατομικές φόρμες ζελέ και βάζετε το γιαουρτοζελέ στο ψυγείο να πήξει.
5. Σερβίρετε το ζελέ παγωμένο και πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις