![Δροσερό γλυκό: Γιαούρτι ζελέ](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/08/shutterstock_1668220867-768x566.jpg)
Δροσερό γλυκό: Γιαούρτι ζελέ
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Spotlight
-
Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ προκαλεί φόβο στην Ευρώπη
-
ΚΥΣΕΑ: Κλείδωσε η προμήθεια των F-35 και των μη επανδρωμένων ελικοπτέρων S100
-
Τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στη Γάζα επιδεινώνουν τα δεινά του πολέμου - «Η μυρωδιά μάς σκοτώνει»
-
Natalie Portman: Πώς η Rihanna με δύο μόλις λέξεις την βοήθησε να ξεπεράσει το διαζύγιό της
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλάκια μέλι
800 ml νερό
Κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε 200 ml καυτό νερό, ρίχνετε το μέλι και αδειάζετε μέσα τα δύο φακελάκια ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το μέλι.
2. Ρίχνετε και τα άλλα 200 ml νερού, αυτή τη φορά πρέπει να είναι παγωμένο, και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
3. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή σε ατομικές φόρμες ζελέ και βάζετε το γιαουρτοζελέ στο ψυγείο να πήξει.
5. Σερβίρετε το ζελέ παγωμένο και πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις