Δροσερό γλυκό: Γιαούρτι ζελέ
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλάκια μέλι
800 ml νερό
Κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε 200 ml καυτό νερό, ρίχνετε το μέλι και αδειάζετε μέσα τα δύο φακελάκια ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το μέλι.
2. Ρίχνετε και τα άλλα 200 ml νερού, αυτή τη φορά πρέπει να είναι παγωμένο, και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
3. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή σε ατομικές φόρμες ζελέ και βάζετε το γιαουρτοζελέ στο ψυγείο να πήξει.
5. Σερβίρετε το ζελέ παγωμένο και πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.
- Tο μυστήριο του περιγράμματος στις πετσέτες: Γιατί υπάρχει
- Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Βουλγαρία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Ντεσπόντοφ
- Συμπόρευση άνευ όρων προτείνει ο Φάμελλος – κάλεσμα στη Νέα Αριστερά για συνεργασία
- Αυτά είναι τα πιο όμορφα αεροδρόμια του κόσμου
- «Εκκενώστε» της Χρύσας Κολοκούρη: Παράταση παραστάσεων στο Studio Μαυρομιχάλη
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Τι προκάλεσε το μπλακ άουτ στις συναλλαγές και την παρέμβαση Πιερρακάκη