
Δροσερό γλυκό: Γιαούρτι ζελέ
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλάκια μέλι
800 ml νερό
Κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε 200 ml καυτό νερό, ρίχνετε το μέλι και αδειάζετε μέσα τα δύο φακελάκια ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το μέλι.
2. Ρίχνετε και τα άλλα 200 ml νερού, αυτή τη φορά πρέπει να είναι παγωμένο, και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
3. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή σε ατομικές φόρμες ζελέ και βάζετε το γιαουρτοζελέ στο ψυγείο να πήξει.
5. Σερβίρετε το ζελέ παγωμένο και πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.
- Εντοπίστηκε νεκρή η 61χρονη που είχε πέσει από πλοίο στον Σαρωνικό
- Οι βιομηχανίες καφέ ζητούν από τη διοίκηση Τραμπ εξαίρεση από τους δασμούς
- Εμμανουηλίδου: «Μπορώ να τρέξω πιο γρήγορα»
- Ανασχηματισμός: Γι’ άλλη μια φορά, πολύ κακό για το τίποτα
- Μαρκ Κάρνεϊ: Ορκίστηκε πρωθυπουργός του Καναδά – «Τρελή» η ιδέα του Τραμπ για προσάρτηση στις ΗΠΑ
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει για τα καλά τα logistics – Ο ρόλος των ρομπότ