Ολυμπιακός : Τη δική τους μάχη θα δώσουν τρεις Έλληνες
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Αντώνης Κόνιαρης έχουν επιλεχθεί από τον Ολυμπιακό για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να παλέψουν από το πρώτο δευτερόλεπτο για το χρόνο τους στο παρκέ
Ο Ολυμπιακός φέτος παρουσιάζεται πιο γεμάτος από ποτέ.
Κινήσεις ουσίας έγιναν από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα να δημιουργεί κρότο στην Ευρώπη.
Δεν είναι μόνο ο έλληνας γκαρντ που ανεβάζει τις προσδοκίες για την ομάδα του Πειραιά.
Στα χαρτιά, καθότι το παρκέ είναι ο καθρέφτης για κάθε σύλλογο, οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται πιο γεμάτοι από ποτέ, αν αναλογιστούμε ότι έχουν να αγωνιστούν μονάχα σε μία διοργάνωση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, ανακοίνωσε ότι κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει ως πριμ από 115.000ευρώ και από ένα οικόπεδο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Petite Côte.