Το κοκορέτσι του Κώστα Καραμανλή
Τα ορεκτικά στο τραπέζι του κ. Καραμανλή περιλάμβαναν κοκορέτσι και σπληνάντερο - σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια που ήταν το κυρίως πιάτο.
Είναι γνωστή η αγάπη του Κώστα Καραμανλή για τη Ρουμελιώτικη κουζίνα, ακόμη και πριν την εκλογή του ως πρωθυπουργός της χώρας.
Τώρα έχοντας πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο οι εξορμήσεις είναι πολύ πιο εύκολες, όπως αυτή που πραγματοποίησε το Σάββατο στη δυτική Φθιώτιδα.
Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε γνωστή ταβέρνα στη Μακρακώμη, όντας καλεσμένος του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Φούρλα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα ορεκτικά στο τραπέζι του κ. Καραμανλή περιλάμβαναν κοκορέτσι και σπληνάντερο – σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια που ήταν το κυρίως πιάτο.
Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φανερά αδυνατισμένος αλλά και ευδιάθετος, δεν χάλασε το χατίρι των ανθρώπων του καταστήματος και πόζαρε μαζί τους.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις