Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Λεπτομέρειες για Σουάρες στη Γιουβέντους»

«Λεπτομέρειες για Σουάρες στη Γιουβέντους»

Τελειωμένη θεωρείται η μετακίνηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα στη Γιουβέντους με το θέμα του διαβατηρίου να είναι αυτό που καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μια «ανάσα» από την Γιουβέντους βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες που μετράει μέρες στην Μπαρτσελόνα απ’ ότι φαίνεται. Η συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι δεδομένη και αφορά συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με απολαβές στα 6,5 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσουν και τα 10 με κάποια μπόνους.

Οι Καταλανοί θα πάρουν επίσης ένα μικρό ποσό για τη μεταγραφή, εξάλλου οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλό επίπεδο από το deal Πιάνιτς-Αρτούρ κι έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι.

Εκεί που φαίνεται πως υπάρχει ένα θέμα σύμφωνα με τη «Sport» και καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι στο ιταλικό διαβατήριο που πρέπει να πάρει ο 33χρονος επιθετικός ώστε να μην πιάσει μία από τις τρεις θέσεις μη Ευρωπαίων στο ρόστερ της Γιούβε.

Διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί προς τα τέλη του μήνα καθώς θα πρέπει ο Σουάρες να περάσει και από κάποιες εξετάσεις.

Ο Ουρουγουανός είναι παντρεμένος με την Ιταλίδα Σοφία Μπάλμπι ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον βοηθάει στο θέμα του διαβατηρίου, όπως συνέβαινε στην Ισπανία.

Only in

Γιώργος Σεφέρης: «Ούτις»

Τέλος πάντων, μιλούμε την ίδια γλώσσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024