Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του βρήκε ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Τετάρτη 9/9) στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «πράσινους».
Ο Χουανκάρ, όπως είναι γνωστός, είχε φτάσει πολύ κοντά στη Βαγιεκάνο το προηγούμενο διάστημα αλλά όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα, είχε παγώσει τη μετακίνησή του στη Ράγιο γιατί ήταν κοντά σε ομάδα του εξωτερικού. Και αυτή όπως φαίνεται είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ και αγωνίστηκε επίσης σε Μπράγκα, Σαραγόσα, Μπέτις, Γρανάδα και Μάλαγα ενώ μετράει συνολικά 148 συμμετοχές στην La Liga με 6 γκολ και 14 ασίστ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.
Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις από τον Ολυμπιακό σε άμυνα κι επίθεση κι έτσι κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Volley League.