Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του βρήκε ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Τετάρτη 9/9) στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «πράσινους».
Ο Χουανκάρ, όπως είναι γνωστός, είχε φτάσει πολύ κοντά στη Βαγιεκάνο το προηγούμενο διάστημα αλλά όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα, είχε παγώσει τη μετακίνησή του στη Ράγιο γιατί ήταν κοντά σε ομάδα του εξωτερικού. Και αυτή όπως φαίνεται είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ και αγωνίστηκε επίσης σε Μπράγκα, Σαραγόσα, Μπέτις, Γρανάδα και Μάλαγα ενώ μετράει συνολικά 148 συμμετοχές στην La Liga με 6 γκολ και 14 ασίστ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.