Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren Sports Series Plug-in Hybrid: Ολοταχώς σε νέα υβριδική εποχή

McLaren Sports Series Plug-in Hybrid: Ολοταχώς σε νέα υβριδική εποχή

Το υψηλής τεχνολογίας αίνιγμα που θα ανοίξει την αυλαία για την νέα, «δεύτερη» υβριδική εποχή της McLaren, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης εξακολουθώντας να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του.

Φωτογραφίες: Automedia

Η υβριδική τεχνολογία δεν αποτελεί άγνωστο πεδίο για την McLaren που ήδη από το 2012 με την παρουσίαση της θεαματικής όσο και υβριδικής P1 των 916 ίππων εισήλθε στην νέα εποχή των εναλλακτικών κινητήρων.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο αν και αναμένεται πολύ ταπεινότερο σε ό,τι αφορά τα επίπεδα ισχύος που θα προσφέρει, θα αναλάβει να επωμιστεί τον εκδημοκρατισμό της υβριδικής τεχνολογίας δια χειρός McLaren, αποσύροντας την από τα υψίπεδα της P1 και τοποθετώντας την στην καρδιά της γκάμας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συστάσεις το δοκιμαστικό πρωτότυπο θα λειτουργήσει ως ο αντικαταστάτης της 570S φιλοξενώντας στην αθέατη πλευρά του ένα νέο plug-in υβριδικό σύνολο αλλά και ένα νέο πλαίσιο, σχεδιασμένο εξαρχής με γνώμονα τις απαιτήσεις της ηλεκτροκίνησης. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς βάσει των συνηθειών της McLaren τόσο το ηλεκτρικό σύνολο όσο και το νέο πλαίσιο, θα αποτελέσουν μεταφορικά και κυριολεκτικά τη βάση για τη νέα, υβριδική εποχή της βρετανικής φίρμας.

Επί του παρόντος το πρωτότυπο καλύπτεται από επιμελές καμουφλάζ που δεδομένα έχει σχεδιαστεί για να παραπλανεί σε σχέση με την εμφάνισή του, στην οποία, εξίσου δεδομένα, η McLaren θα προσδώσει χαρακτηριστικά που να στοιχειοθετούν το πέρασμα μια νέα εποχή.

Σε κάθε περίπτωση, υπολογίστε έντονες ακμές που θα εναλλάσσονται με καμπύλες, ενδελεχή προσέγγιση στην αεροδυναμική και γενναιόδωρες ποσότητες ανθρακονήματος στο πλαίσιο της διατήρησης του βάρους σε χαμηλά επίπεδα ως αντιστάθμισμα της παρουσίας μπαταριών και του επιπλέον βάρους που αυτές συνεπάγονται.

Ανάλογο μυστήριο καλύπτει προς το παρόν και το υβριδικό σύνολο με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα V6 κινητήρα βενζίνης επικουρούμενο από ηλεκτρικό μοτέρ που θα αποδίδουν συνδυαστικά ισχύ άνω των 600 ίππων.

Όπως και να έχει, με δεδομένο ότι η McLaren έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγμα γραφής δημοσιοποιώντας εικόνες του πλαισίου του νέου μοντέλου, φαίνεται να απομένει λίγος χρόνος για να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα σε σχέση με τη νέα υβριδική εποχή της βρετανικής φίρμας που επισήμως τουλάχιστον θα ανατείλει το 2021.

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024