Η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική της τακτική στην Ανατολική Μεσόγειο, με επίδειξη ισχύος σήμερα στα κατεχόμενα με βατραχανθρώπους.
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα από τις ασκήσεις που διεξάγουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην Κύπρο, στο οποίο φαίνονται βατραχάνθρωποι να αποβιβάζονται σε μία παραλία και καταστρέφουν στόχους.
Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ότι οι βατραχάνθρωποι του τουρκικού στόλου δε βουτάνε καθόλου στη θάλασσα, αλλά αποβιβάζονται με βάρκα στην παραλία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.