Λέκκας στο MEGA: Ο σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κόρινθο δεν είναι ανησυχητικός
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο καθηγητής γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας για τον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κόρινθο.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο καθηγητής γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας για τον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κόρινθο.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο σεισμός, πραγματοποιήθηκε 30 χιλιόμετρα βόρεια της Κορίνθου, στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ψάθας και Πόρτο Γερμενό.
Πρόκειται για περιοχή που δίνει συνεχώς σεισμούς, όπως υποστήριξε ο καθηγητής. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, τόνισε.
Ο σεισμός έγινε αισθητός γιατί ήταν σε χαμηλό εστιακό βάθος, καθώς επίσης στην περιοχή υπάρχει κατευθυντικότητα προς την Αττική.
«Δεν μπορεί να πει κάποιος αν θα γίνει μεγαλύτερος σεισμός. Το φαινόμενο παρακολουθείται», κατέληξε.
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
- «Η κατάρρευση» του Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο θέατρο Rabbithole
- Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατησίων – Μηχανή παρέσυρε 74χρονη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ