Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κρέσπο για Μέσι: Αν είχε επαγγελματία ατζέντη θα είχε καταφέρει να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Κρέσπο για Μέσι: Αν είχε επαγγελματία ατζέντη θα είχε καταφέρει να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τον Έρναν Κρέσπο να αναφέρει πως θα τα είχε καταφέρει εάν τον εκπροσωπούσε κάποιος επαγγελματίας ατζέντης

Η υπόθεση του Λέο Μέσι ήταν ίσως η πιο «καυτή» του φετινού καλοκαιριού. Ο Αργεντινός είχε ρίξει τη «βόμβα» του με την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο σύλλογος δεν του το επέτρεψε στηριζόμενη πάνω στη μεγάλη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο Μέσι να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε όλη την υπόθεση, δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του, Χόρχε Μέσι. Πάνω σε αυτό στάθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός, Έρναν Κρέσπο, ο οποίος δήλωσε πως εάν ο pulga είχε έναν επαγγελματία και έμπειρο ατζέντη, θα είχε καταφέρει να κερδίσει την αποχώρηση που επιθυμούσε από τους «μπλαουγκράνα».

«Το θέμα σε τέτοιες περιστάσεις είναι , με όλο το σεβασμό στον Χόρχε Μέσι, ότι χρειάζεται να έχεις ένας επαγγελματία δίπλα σου. Δεν είναι το ίδιο να μιλάει ένας επαγγελματίας μάνατζερ με το να μιλάει ο πατέρας σου… Ο ατζέντης δεν θα ασχοληθεί με τα οικογενειακά θέματα και χρειάζεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις», ανέφερε ο πρώην επιθετικός των Τσέλσι, Πάρμα, Λάτσιο Μίλαν και Ίντερ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024