Τέσσερα νέα θετικά δείγματα κοροναϊού καταγράφηκαν κατά τον τελευταίο κύκλο τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τα μέλη των ποδοσφαιρικών τμημάτων των συλλόγων της Premier League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της πρώτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Αγγλίας.
Συνολικά εξετάστηκαν 2.131 παίκτες και μέλη των ομάδων στο διάστημα από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου, εκ των οποίων προέκυψαν τέσσερις περιπτώσεις ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Στα αντίστοιχα τεστ της περασμένης εβδομάδας, που πραγματοποιήθηκαν σε 1.605 παίκτες και μέλη των ομάδων, είχαν βρεθεί τρία θετικά δείγματα. Η Premier League, δεν έδωσε βεβαίως στη δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων, ωστόσο άπαντες έχουν μπει σε δεκαήμερη καραντίνα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.