Ακυβέρνητο σκάφος με 50 περίπου πρόσφυγες, εντοπίστηκε από νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου, μεταξύ Κατακόλου και Κυπαρισσίας.
Λόγω των σφοδρών ανέμων που ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, κανένα σωστικό σκάφος δεν μπορεί να προσεγγίσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ η φορά των ανέμων κατευθύνει το ακυβέρνητο πλοιάριο δυτικά, στη θαλάσσια περιοχή της Ηλείας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας