Στο τουρκικό ΥΠΕΞ κλήθηκε ο έλληνας πρέσβης για δημοσίευμα εφημερίδας
Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης, για πρωτοσέλιδο τίτλο ελληνικής εφημερίδας σχετικά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης, για πρωτοσέλιδο τίτλο ελληνικής εφημερίδας σχετικά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» -χωρίς να την κατονομάζει- πως «η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.