«Πάμε Δανάη!»: Μαγειρεύοντας ρεβιθάδα με τον Απόστολο Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
- Απίστευτο περιστατικό σε μαιευτήριο - Μπέρδεψαν τα μωρά και το κατάλαβαν μετά από 55 χρόνια
- Η Μπιγιονσέ ποζάρει πάνω σε μοτοσικλέτα σαν άλλη Μπέτι Ντέιβις
- Πιερ Πάολο Παζολίνι - Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του πιο εμπρηστικού σκηνοθέτη της Ιταλίας
- Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φάινς: Ενθουσιασμένοι με την Ελλάδα
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για την ρεβιθάδα του Απόστου Ρουβά 4 άτομα είναι:
500 γρ. ρεβύθια αποφλοιωμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
70 γρ. τζίντζερ
1 κ.γλ. κουρκουμά
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
χυμό και ξύσμα από λεμόνι
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις