![«Πάμε Δανάη!»: Μαγειρεύοντας ρεβιθάδα με τον Απόστολο Ρουβά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/09/μν-1.jpg)
«Πάμε Δανάη!»: Μαγειρεύοντας ρεβιθάδα με τον Απόστολο Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Spotlight
-
Συνελήφθη ο 13χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου στη Θεσσαλονίκη
-
Φωτίου για το «άει στο διάολο» στη Βουλή: Ήταν έκφραση αγανάκτησης, δεν αναφερόμουν στην Κεφαλογιάννη
-
Η βασίλισσα της γαλλικής ποπ σκηνής κατά της Ακροδεξιάς
-
Τροχαίο με παράσυρση τουριστών στην Ελούντα - Τέσσερις σοβαρά τραυματίες
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για την ρεβιθάδα του Απόστου Ρουβά 4 άτομα είναι:
500 γρ. ρεβύθια αποφλοιωμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
70 γρ. τζίντζερ
1 κ.γλ. κουρκουμά
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
χυμό και ξύσμα από λεμόνι
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις