Παπαθανάσης «αδειάζει» Χαρδαλιά: Δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ιερέα, πάνω από όλα η δημόσια υγεία
Σε ένα μεγαλοπρεπές... άδειασμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, αναφορικά με το χειροφίλημα στον ιερέα στην Καρδίτσα, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης
Σε ένα μεγαλοπρεπές… άδειασμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, αναφορικά με το χειροφίλημα στον ιερέα στην Καρδίτσα, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
«Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παπαθανάσης όταν ρωτήθηκε εάν θα φιλούσε το χέρι ιερέα όπως έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως δεν θα φιλούσε κανένα χέρι και πως θα ήταν πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζε κάθε μέτρο.
«Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα» κατέληξε.
«Δεν φίλησα το χέρι του ιερέα» λέει ο Χαρδαλιάς
Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, είχε αρνηθεί ότι φίλησε το χέρι του ιερέα.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ιστορίες, όπως της σημερινής με τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην Οξυά Καρδίτσας, «μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω». «Αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό» συμπληρώνει.
«Σε όσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικά περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα: Μάσκες, αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφάλεια όλων των πολιτών» καταλήγει.
Το επίμαχο βίντεο
- Φοινικούντα: Τον ανιψιό φωτογραφίζει ως εκτελεστή της διπλής δολοφονίας ο 22χρονος – «Δεν είχα όπλο, με παγίδευσαν»
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός 66-104: Άνετο πέρασμα από το Βελιγράδι με σούπερ Βεζένκοφ
- Χρήσιμη η Γροιλανδία αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ, λένε αναλυτές
- Βενεζουέλα: Νέα εποχή ανεκτικότητας υπόσχεται η πρόεδρος Ροδρίγκες
- Ιράν: Δεν θα εκτελεστεί σήμερα ο Ερφάν Σολτανί
- Η αναμενόμενη απόδοση του Τσακαλίδη: Προκλητικός!