Τραγωδία στον Αλμυρό με 39χρονο πυροσβέστη που έπεσε νεκρός την ώρα της πλύσης οδοστρώματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, πυροσβέστες, έκαναν πλύση στο οδόστρωμα κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες και την ώρα που γινόταν απάντληση, κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μάνικα ξέφυγε και χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι τον 39χρονο πυροσβέστη.
Ο άτυχος άνδρας έπεσε αναίσθητος, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.
Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, ο άτυχος πυροσβέστης δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε άμεσα, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και αν οφείλεται σε χτύπημα, στην πτώση ή σε παθολογικά αίτια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.