Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο στο Γαλάτσι – Άφησαν λιπόθυμο από το ξύλο 16χρονο
Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει μητέρα 16χρονου μαθητή αποκλειστικά στο MEGA, για τις συμμορίες που έχουν γίνει ο τρόμος και ο φόβος στην περιοχή του Γαλατσίου
Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει μητέρα 16χρονου μαθητή αποκλειστικά στο MEGA, για τις συμμορίες που έχουν γίνει ο τρόμος και ο φόβος στην περιοχή του Γαλατσίου.
Τα ίδια παιδιά που είχαν γρονθοκοπήσει τον 17χρονο Αλέξανδρο, λίγες μέρες νωρίτερα, είχαν επιτεθεί και στον 16χρονο γιό της, χωρίς λόγο και αφορμή, απλά και μόνο επειδή έτυχε να βρεθεί μπροστά τους. Η αγριότητα πρωτοφανής.
Αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση, ο άτυχος μαθητής βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος από αστυνομικούς της ομάδας Δίας.
Ο 16χρόνος σοκαρισμένος από την άγρια επίθεση, που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να δώσει πλήρη περιγραφή για τα πρόσωπα των νεαρών που του επιτέθηκαν.
Περήφανες για τα κατορθώματα τους οι συμμορίες ανηλίκων, ποστάρουν στα social media φωτογραφίες από τις πλατείες που στήνουν καρτέρι θανάτου σε ανυποψίαστα ανήλικα με σηκωμένες τις γροθιές του, καπνίζοντας και πίνοντας μπίρες.
Φωτογραφίες ντοκουμέντο, στάθηκαν η αφορμή για να συλληφθεί ο ένας από τους κατηγορούμενους για τον μέχρι λιποθυμίας ξυλοδαρμό του 16χρονου. Ο άτυχος μαθητής, αναγνώρισε τον νεαρό που φορά κουκούλα στο βάθος αριστερά.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονου, οι δύο από τους τρεις δράστες είναι οι ίδιοι νεαροί που είχαν χτυπήσει αλύπητα και τον 17χρονο Αλέξανδρο.
Αν και οι νεαροί συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι και πλέον, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, τηλεφωνούν στον 16χρονο γιο της, απειλώντας τον να αποσύρει τη μήνυση, αλλιώς θα του επιτεθούν με μαχαίρι.
Αν και ο μαθητής και οι γονείς του είναι τρομοκρατημένοι, θεωρούν υποχρέωση και κοινωνικό τους καθήκον να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην υπάρξουν και άλλα θύματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.