Δεν κατέβασε… ρολά στις 12 τα μεσάνυχτα και το πλήρωσε «ακριβά» ένας επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπίστωσαν πως ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο δεν έκλεισε τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να του βεβαιώσουν 10.000 ευρώ πρόστιμο και να αναστείλουν την λειτουργία του για τρεις ημέρες.
21 πρόστιμα για μάσκες
Παράλληλα, οι αρχές βεβαίωσαν και 21 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε όλη την Κρήτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το cretapost, πρόκειται για ένα πρόστιμο στο Ρέθυμνο σε υπάλληλο καταστήματος και 20 πρόστιμα στο Ηράκλειο (16 σε πεζούς και τέσσερα σε επιβάτες οχημάτων).
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.