Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερο κρούσμα κοροναϊού στην Ομόνοια

Δεύτερο κρούσμα κοροναϊού στην Ομόνοια

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου και δεύτερος ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ομόνοια, καθώς όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ένας ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

«Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κυπριακή ομάδα. Το πρώτο ήταν παίκτης που είχε αγωνιστεί μάλιστα ως βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.

Μάλιστα, ο πρώτη παίκτης που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με άλλον παίκτης που ήταν και αυτός στην αρχική 11άδα των Κύπριων, στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA για τον Covid-19, αν μια ομάδα έχει κρούσματα, αλλά υπάρχουν 13 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές κι σε αυτούς είναι τουλάχιστον ένας τερματοφύλακας, τότε αγωνίζεται κανονικά.

Only in

Μητσοτάκης: Δεκαήμερο διπλωματικών επαφών με επίκεντρο το μεταναστευτικό – Στήριξη στην Ουκρανία από τη Σύνοδο στην Κροατία

Σύνοδος Κορυφής Ουκρανίας-χωρών νοτιοανατολικής Ευρώπης: Στήριξη στο Κιέβο - Παρέμβαση Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024