Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Ίντερ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Ίντερ

Η Ίντερ έχανε 3-2 μέχρι το 87ο λεπτό αλλά με τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις, επικράτησε 4-3 της Φιορεντίνα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A.

Η Ίντερ έριξε τη Φιορεντίνα στο καναβάτσο.

Παρότι έχανε με 3-2 μέχρι το 87ο λεπτό, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε 4-3 τη Φιορεντίνα για τη 2η αγωνιστική της Serie A σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη.

Οι «βιόλα» πήραν το προβάδισμα στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 3ο λεπτό, ο Μποναβεντούρα έδωσε στον Κουαμέ κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 0-1.

Παρότι είχε σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον έλεγχο και την κατοχή, η Ίντερ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Λαουτάρο έφυγε στην κόντρα και με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1 για τους «νερατζούρι».

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά τυχεροί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς πήραν το προβάδισμα με έναν τυχερό τρόπο.

Στο 52ο λεπτό, ο Λαουτάρο, μετά από τρομερή ενέργεια, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Τσεκερίνι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Ο Καστροβίλι ισοφάρισε 2-2 για την Φιορεντίνα στο 57′ και ο Κιέζα έδωσε προβάδισμα στην Φιορεντίνα (3-2) στο 63′.

Οι νερατζούρι κατάφεραν όμως να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και πήραν τη νίκη με γκολ των Λουκάκου (87′) και Ντ’ Αμπρόσιο (89′).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (65’ Ασράφ), Κολάροβ, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαζτόνι, Πέρισιτς (78’ Σάντσες), Μπαρέλα (75’ Ναϊνγκολάν), Μπρόζοβιτς (75’ Βιδάλ), Έρικσεν (64’ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μπιράγκι, Κάσερες, Τσεκερίνι, Μιλένκοβιτς, Ριμπερί (83’ Κουτρόνε), Μποναβεντούρα (61’ Βαλέρο), Αμραμπάτ, Καστροβίλι, Κιέζα (69’ Λιρόλα), Κουαμέ (61’ Βλάχοβιτς).

Sports in

Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος (pic, vid)

Η Νιούκαστλ έκανε δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν την αγορά του Έλληνα κίπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024