«Πάμε Δανάη!»: Κατσικάκι με σάλτσα κόκκινης μπύρας από τον Απόστολο Ρουβά
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Με ένα πολύ νόστιμο πιάτο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τον Απόστολο Ρουβά να μαγειρεύει κατσικάκι στη γάστρα με σάλτσα κόκκινης μπύρας.
Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Για τη σάλτσα θα χρειαστείτε:
Δύο μέτρια γλυκά κρεμμύδια
40ml ελαιόλαδο
2 κλωνάρια θυμάρι
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδου
30 γραμμάρια μέλι
300ml κόκκινη ή ξανθιά μπύρα
Λίγο γλυκό κόκκινο πιπέρι και
400ml ζωμό μοσχαριού
Και για το κατσικάκι:
1,5 κιλό κατσικίσιο μπούτι
7-8 μεσαίες πατάτες
Δενδρολίβανο
Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- «Ο Χαβιέ Μασεράνο είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι» (pic)
- Λονδίνο: Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ λόγω ύποπτου αντικειμένου σε βαλίτσα
- «Μοναχικός άνθρωπος» ο 49χρονος φιλόλογος – Ερεύνησαν το σπίτι του οι Αρχές
- Νίκος Ρωμανός: Στη φυλακή για την υπόθεση των Αμπελοκήπων – Ένταση στα δικαστήρια
- Νέα Δημοκρατία: «Σαμαρολογία» τέλος, «Προεδρολογία» τέλος – Έρχεται η ώρα του προϋπολογισμού
- Κικίλιας για Πεντέλη: Προετοιμαζόμαστε από τώρα για την επόμενη αντιπυρική περίοδο