Διαφορετική είναι φέτος η κατάσταση με το εμβόλιο της γρίπης, καθώς άνθρωποι που δεν το έχουν κάνει ποτέ, αποφάσισαν φέτος να εμβολιαστούν, υπό τον κίνδυνο και του κοροναϊού.
Όπως λένε οι φαρμακοποιοί, ο εμβολιασμός κάποιων μπορεί να καθυστερήσει, λόγω της υπερβολικής ζήτησης.
Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για το θέμα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος.
«Σήμερα ξεκινήσαμε να κάνουμε εμβόλια. Εμβόλια έρχονται σιγά σιγά, δεν έρχονται όλα μαζί. Αν θα είναι επαρκής ο αριθμός θα φανεί από το αποτέλεσμα, και αν η χρήση του είναι λελογισμένη» σημείωσε ο κ. Λουράντος.
«Τα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται, πάνω από 6 μηνών, αλλά ισχύει ό,τι και για τους ενήλικες. Πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη να εμβολιαστούν, που έχουν υποκείμενο νόσημα, που κινδυνεύει η υγεία τους» πρόσθεσε ο ίδιος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας